Utomhusbio i Gränbyparken

Dekorativ bild

Utomhusbio i Gränbyparken

Nu är det dags igen för utomhusbio i Gränbyparken!

 

Tillsammans med Nordisk Film visar vi filmer vid två olika tillfällen. Observera att i år kommer du att behöva hämta ut en biljett för att kunna delta på filmvisningen.

 

Den 4/9 kl 20:15 visar vi Sune Best Man

 

Den 11/9 kl 20:00 visar vi En del av mitt hjärta.

 

 

Visningen är i Gränbyparken, Gränbys Hjärta, som ligger cirka 400 meter väster om gallerian. Utomhusbion är gratis. I år på grund av de rådande restriktionerna behöver vi begränsa filmvisningen till max 600 personer. Hämta därför ut din biljett på Leveriet i Gränbystaden. De har öppet alla dagar 10-20. Du kommer inte att kunna delta på filmvisningen utan biljett. Max 4 personer per sällskap. Hämta gärna ut biljetten när du är säker på att du kommer att kunna delta. Det går inte att avboka sin plats. Det är först till kvarn som gäller för att få en biljett. Vi vill även uppmana alla besökare att hålla avstånd och att stanna hemma om man är sjuk.

 

Nordisk Film kommer att sälja popcorn, lite godis och läsk på plats.

 

Ta med en picknickfilt, en strandstol eller en skön kudde att sitta på. Kläder efter väder - vi kör filmen även om det regnar litegrann och även om det är en lite kyligare kväll. Paraply och regnjacka är alltid bra att ha!

 

Parkeringsplatser finns på den västra sidan av gallerian och sen går ni bara in i parken ett par hundra meter. Buss 1 och 4 stannar vid hållplats Gränbystaden och sen kan ni gå cirka 400 meter in i parken. Cyklar ni eller går finns det flera promenadstråk som leder in i parken. 

 

Har du frågor om eventet är du välkommen att vända dig till vår Infodisk på info@granbystaden.se eller ring 073-4003175. Det går inte att paxa biljetter.

 

 

 

Varmt välkommen!