Dekorativ bild

Nyfiken på fler av Atrium Ljungbergs bostadsprojekt?

Läs om Nobelberget, Traversen eller Slakthusområdet.

Läs mer

Vill du hyra en lägenhet i Gränbystaden?

Sök lediga lägenheter via Uppsala Bostadsförmedling.

Läs mer
Dekorativ bild

Bo i Gränbystaden

I Gränbystaden utvecklar vi den framtidssmarta staden. Med allt som livet kan önska sig på en och samma plats.
Vad behöver vi egentligen för att leva, lyckas och må bra – i dag, i morgon, och i framtiden? Någonstans att bo. Socialt umgänge. Ett jobb. Närhet till naturen. Fågelkvitter. Eller sorlet av människor. Ett enkelt liv med närhet till allt.
En sådan blandning skapar vi i Gränbystaden genom att addera fler bostäder, arbetsplatser, nöjen, kultur och handel – och samtidigt låta naturen ta plats. I Gränbystaden har vi idag flertalet hyresrätter, nu adderas även bostadsrätter. 

Dekorativ bild
Bostad

Parkhusen kvarter 2

Hitta din drömbostad i Parkhusen kvarter 2. Ett kvarter med 98 ljusa och genomtänkta bostadsrätter – allt från kvadratsmarta 1:or till familjevänliga 4:or.

Dekorativ bild
Bostad

Parkhusen kvarter 1

Parkhusens första kvarter utgörs av ett femvåningshus med totalt 44 välplanerade hyresrätter. Kliver du ut på balkongen eller uteplatsen i västerläge blir du direkt en del av den härliga gröna Gränbyparken. Går du ut genom entrén åt andra hållet har du 100 meter till ingången av Gränbystadens galleria.

De förmedlas här
Dekorativ bild
Bostad

Livet i Parkhusen

Parkhusen växer fram i Gränbystaden, Uppsala – i gränslandet mellan stadspuls och lantliv och bjuder på en kul krock av kontraster. Här är det enkelt och bekvämt att leva. På ena sidan har du gallerian med butiker, caféer, restauranger, service och upplevelser. På andra sidan lockar Gränbyparken med hagar, aktiviteter och soliga mötesplatser.