Bo i Gränbystaden

Dekorativ bild

Bo i Gränbystaden

Gränbystaden skapar vi Uppsalas andra stadskärna med handel, kontor, bostäder, kultur, lärande och service i en dynamisk mix. Gränbystaden är en av de mest expansiva delarna av Uppsala och inom några år sannolikt helt integrerad med Uppsalas innerstad. Vår vision är att skapa en stad där alla vill leva. Därför handlar Gränbystaden precis lika mycket om bostäder, arbetsplatser, kultur och spännande möten som om handel och kommersiella upplevelser. Alla delar berikar varandra och skapar en attraktiv helhetsmiljö där hemkänsla, trivsel och handel går hand i hand.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få den senaste informationen först här!

 

 

VÅRA BOSTÄDER

I Gränbystaden finns hem som passar alla. För dig som är ung och på jakt efter något eget. För dig som söker ett tryggt och bekvämt boende. För familjens stora och små. Allt du behöver finns alldeles utanför dörren: butiker, caféer, restauranger och bussen ner till stan. En kort promenad bort finns dessutom ett sportfält, en lekplats, ett torg med klättervägg och 4H-gård – för alla små med myror i benen.

 

 

PARKHUSEN

Med utsikt över den grönskande Gränbyparken och bara några meter från Gränbystadens gallerias västra entré hittar ni framöver Parkhusen.

Hus med modern arkitektur, genomtänkta planlösningar och balkong eller uteplats i västerläge. Bostäder med närhet till allt som Gränbystaden har att erbjuda.

Det första kvarteret står klart i maj 2021, ett hus med 44 hyresrätter med allt från 2:or till 4:or. Förmedling sker via Uppsala Bostadsförmedling.

Här finns hem för alla. Två rum och kök på 46 m², treor på 69 m² och fyrarummare på 81 m². Ljusa lägenheter med generösa fönster med utsikt åt minst två väderstreck och balkonger eller uteplats mot den grönskade parken. Går du ut genom entrén når du ingången till Gränbystadens galleria nästan innan du har hunnit blinka. En svårslagen omgivning med fantastiska möjligheter.

I de nya Parkhusen behöver du inte bestämma dig för det ena eller det andra. Gör både och. Eller inget alls. Välj det bekväma. Eller följ en impuls, så kanske du upptäcker något nytt hos dig själv och ditt kvarter.

Parkhusen kommer fortsätta växa med fler bostäder, både hyres och bostadsrätter. Håll utkik på al.se och anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.

 

 

GRÄNBY ENTRÈ

I Gränbystaden finns det idag tre bostadshus med hyresrätter som ägs och förvaltas av Atrium Ljungberg.

Lägenheterna innehåller allt som en modern lägenhet ska. Parkettgolv i alla rum, kakel och klinker i badrum, kombimaskin, balkong, cykelförråd på gatuplan, fin upphöjd innergård som inbjuder till socialt umgänge m.m. I de två nedersta planen finns det kontor, service och restauranger. Och ett stenkast bort ligger gallerian med mataffär, biograf och såklart ett stort utbud av shopping.

Husen består av ettor, tvåor och treor. Lägenheterna förmedlas genom Uppsala Bostadsförmedling.

Intresserad av kommande bostäder i Gränbystaden?
Läs mer och anmäl dig till vårt nyhetsbrev här