Dekorativ bild

Behöver du förnya lite hemma?

Hitta rätt butiker här.

Läs mer

Uppdatera garderoben!

Vi har massor av butiker med ett brett utbud.

Läs mer
Dekorativ bild
Dekorativ bild

Shopping hos oss

I Gränbystaden finns ca 160 butiker och restauranger. Här finns mode, inredning, sportprodukter, böcker och mycket mer. Gränbystaden består av gallerian och norra delen. Se till att du åker till rätt del. Hitta vilka butiker vi har under Butiker A-Ö. Välkommen!

Dekorativ bild
NYHET

Bella Beauty

En alldeles ny skönhetssalong har öppnat i Gränbystaden. Bella Beauty fixar naglar, ögonbryn, ögonfransar och mycket mer.

Läs mer
Dekorativ bild
POSTOMBUD

Leveriet

Ditt egna Postombud! Här kan du smidigt hämta, lämna och skicka paket. Vi finns i Gränbystaden galleria. Välkommen!

Läs mer
Dekorativ bild
MODE, SERVICE & MAT

Service, butiker och restauranger i bostadshusen

Du kanske har sett bostadshusen men visste du att det också finns flertalet butiker och service på gatuplan? Här hittar du allt från din egen skräddare, frisör, mobilreparatör, optiker, tandläkare till specialistbutik på underkläder.

Läs mer
Dekorativ bild
SÄKERHET

Planera ditt besök

För att du ska känna dig säker i Gränbystaden vill vi här visa vilka tider under veckan då det är fler respektive färre människor på plats i gallerian.

Läs mer
Dekorativ bild
PRESENTKORT

Ge bort valfrihet

Gränbystadens presentkort är den perfekta presenten! Presentkortet gäller i många av våra butiker och går att köpa på plats eller här på hemsidan.

Läs mer
Dekorativ bild
SÄKERHET

Se våra åtgärder vid Covid-19

Tack för att du håller avstånd! Din säkerhet är vår högsta prioritet. För att bidra till minskad smittspridning av Covid-19 behöver vi alla visa hänsyn. Gränbystaden följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Läs mer