Dekorativ bild

Allmän info 

Visningarna börjar kl. 21.30 båda dagarna och på plats nere i parken kommer Nordisk Film att sälja godis, popcorn och läsk. Gränbystaden kommer även att dela ut sittunderlag. Toaletter kommer att finnas tillgängligt i parken men givetvis även i gallerian. 

Trots att du gärna får ta ett sittunderlag av oss rekommenderar vi dig att ta med en strandstol eller filt för att sitta så skönt som möjligt! Du är också välkommen att ta med eget snacks eller mat att äta under filmen.

Om det tråkigt nog skulle bli dåligt väder kommer vi att spela filmen ändå. Att ha på sig varma och regntåliga kläder är alltid en bra idé! Om vi i värsta fall tvingas ställa in bion kommer detta att meddelas på vår Instagram @granbystaden

Under eventet kommer det att fotas och filmas. Materialet kan komma att användas i marknadsföring med Gränbystaden som avsändare. Genom att delta på eventet godkänner du att du möjligtvis kommer att synas i bild och film. 

 

Hitta fram 

Parkeringsplatser finns på den västra sidan av gallerian och därifrån följer du cykelvägen ner i parken där det kommer att finnas vägvisning hela vägen fram. Buss 1 och 4 stannar vid hållplatsen Gränbystaden och därifrån går du ca 400 meter fram till biovisningen. Det finns flera promenadstråk som leder in i parken. Det går alltså fint att cykla eller gå om du har möjligheten! 

Känner du dig osäker om du hittar fram? Utgå från den västra entrén av gallerian! Du kan även klicka på bilden nedan för att se vägvisning på karta. 

imagennygn.png

 

Varmt välkommen på sommarens mysigaste event!