Dekorativ bild

Inställd biovisning 12 augusti

Tyvärr har vi blivit tvungna att ställa in kvällens biovisning 12 augusti på grund av det dåliga vädret. Efter ovädret Hans klarar inte gräsmattan av den belastning som biovisningens utrustning innebär. Vi beklagar till alla som planerat att komma till kvällens biovisning och tackar hjärtligt för gårdagen!

Filmer 

11 augusti kommer roliga familjefilmen Minioner: Berättelsen om Gru att spelas.

I mitten av 1970-talet växer Gru upp i en förort, mitt i en uppsjö av fjädrar i håret och utsvängda jeans. Gru är ett stort fan av en grupp superskurkar känd som Grymlingarna. Han funderar ut en plan som ska se till att han blir tillräckligt ond för att få vara med i gruppen.

För hela familjen.

Speltid: 1h 28 min.

Filmen visas med svenskt tal.

Se trailer här!

 

12 augusti spelas Top Gun: Maverick.

Efter mer än 30 års tjänstgöring som en av flygvapnets bästa piloter, är Pete 'Maverick' Mitchell där han hör hemma, en modig testpilot som ständigt tänjer på gränserna och undviker den befordran som skulle komma att hålla honom nere på marken istället för uppe i luften.

Från 11 år.

Speltid: 2h 11 min.

Filmen visas med engelskt tal och svensk text. 

Se trailer här! 

 

 

Allmän info 

Visningarna börjar kl. 21.15 båda dagarna och på plats nere i parken kommer Nordisk Film att sälja godis, popcorn och läsk. Gränbystaden kommer även att dela ut sittunderlag. Toaletter kommer att finnas tillgängligt i parken men givetvis även i gallerian. 

Trots att du gärna får ta ett sittunderlag av oss rekommenderar vi dig att ta med en strandstol eller filt för att sitta så skönt som möjligt! Du är också välkommen att ta med eget snacks eller mat att äta under filmen.

Om det tråkigt nog skulle bli dåligt väder kommer vi att spela filmen ändå. Att ha på sig varma och regntåliga kläder är alltid en bra idé! Om vi i värsta fall tvingas ställa in bion kommer detta att meddelas på vår Instagram @granbystaden

Under eventet kommer det att fotas och filmas. Materialet kan komma att användas i marknadsföring med Gränbystaden som avsändare. Genom att delta på eventet godkänner du att du möjligtvis kommer att synas i bild och film. 

 

Hitta fram 

Parkeringsplatser finns på den västra sidan av gallerian och därifrån följer du cykelvägen ner i parken där det kommer att finnas vägvisning hela vägen fram. Buss 1 och 4 stannar vid hållplatsen Gränbystaden och därifrån går du ca 400 meter fram till biovisningen. Det finns flera promenadstråk som leder in i parken. Det går alltså fint att cykla eller gå om du har möjligheten! 

Känner du dig osäker om du hittar fram? Utgå från den västra entrén av gallerian! Du kan även klicka på bilden nedan för att se vägvisning på karta. 

imagennygn.png

 

Varmt välkommen på sommarens mysigaste event!