Veckans premiärer på Nordisk Film

Dekorativ bild

Veckans premiärer på Nordisk Film

Här ser du alla veckans premiärer hos Nordisk Film Bio. Klicka på filmen för att boka biljetter!

LIGHTYEAR

Premiär 15 JUNI

Lightyear är originalberättelsen om Pixars Buzz Lightyear; ett sci-fic-äventyr som utspelar sig i rymden och som är fyllt med högteknologiska prylar, och avancerad teknik.

 

LAST SEEN ALIVE

Premiär 17 juni

I samband med att Will Spann (Gerard Butler) skjutsar sin exfru Lisa (Jaimie Alexander) till hennes föräldrar försvinner hon plötsligt vid en bensinmack. Will kontaktar polisen, som misslyckas med att hjälpa honom och misstänkliggör honom i stället. Fast besluten att hitta Lisa kastas Will in i stadens undre värld samtidigt som han flyr från myndigheterna i en hårresande kamp mot klockan.

 

THE BLACK PHONE

Premiär 22 juni

Finney Shaw, en blyg men smart 13-årig pojke, kidnappas av en sadistisk mördare och blir inlåst i en ljudisolerad källare där det är lönlöst att skrika. När en urkopplad telefon på väggen börjar ringa, upptäcker Finney att han kan höra rösterna från mördarens tidigare offer. Och de är fast beslutna att se till att det som hände dem inte händer Finney.

 

JUJUTSU KAISEN 0: THE MOVIE

Premiär 3 juni

Som barn bevittnade Yuta Okkutsu sin vän Rika Orimotos dödsolycka, och den förbannelse som då drabbade honom väckte en dödslängtan. Som tonåring blir han antagen till Jujutsu High av den store jujutsu-magikern Satoru Gojo, och där finner han en ny mening med livet. Men skolan är inte enbart en fristad för jujutsu-trollkarlar. Den före detta eleven Suguru Geto, som stängts av efter att ha utfört en massaker, planerar sin återkomst. Med sin demonförbannelse vill han förinta alla vanliga människor som inte utövar magi.

 

MEN

Premiär 3 juni

En ung kvinna åker ensam på semester till den engelska landsbygden efter att hennes exman dött.

 

LÄMNA INGA SPÅR

Måndagspremiär 6 Juni

💎 DIAMANTPRIS 99 kr. Läs mer om DIAMANTMÅNDAG här💎

Warsawa, 1983. Den brutala dödsmisshandeln av studenten Grzegorz Przemyk, utfört av den kommunistiska polisen, får nationen att koka. Staten skyr dock inga medel för att mörklägga vad som hänt och det enda vittnet blir plötsligt regimens fiende nummer ett. "Lämna inga spår" är Polens Oscarbidrag för bästa utländska film. En sann berättelse i samma anda som "Cold War" och "De andras liv".

 

JURASSIC WORLD: DOMINION

Torsdagspremiär 9 Juni

Filmen utspelar sig fyra år efter att Isla Nublar förstörts. Dinosaurier lever nu - och jagar - i människors närhet över hela världen. Denna bräckliga balans kommer att omforma framtiden och avgöra, en gång för alla, om människor kommer att förbli de främsta rovdjuren på den planet som de nu delar med historiens mest skrämmande varelser.

 

PAW PATROL, BLAZE OCH BUBBLE GUPPIES: KUL PÅ BIO!

Premiär 20 maj

Nu har du chansen att se alla dina favoritkaraktärer på en och samma gång! En festlig och fartfylld bioupplevelse för de allra minsta biobesökarna. Filmen innehåller nya avsnitt av Bubble Guppies, Blaze och PAW Patrol.

 

BUBBLE GUPPIES

När Bubble Puppy blir utvald att möta den regerande mästaren Boom Boom T. Rex i Tough Roarier-tävlingen blir det en kamp om styrka, snabbhet och framför allt hjärta.

 

BLAZE OCH MONSTERMASKINERNA

När ett gäng gulliga varelser som kallas Boingies går vilse i Axle City, är det upp till Blaze och AJ att samla ihop dessa och få hem dem igen.

 

PAW PATROL

Borgmästare Humdinger blir instängd i ett sköldpaddsbo. Ett upphittat brev får Marjorie att hälsa på en gammal surfkompis. Valparna kommer till räddning när en vulkan får utbrott.

 

OPERATION MINCEMEAT

Premiär 20 maj

Under 2:a världskriget lyckas två British Intelligence-officerare genomföra en vågad operation för att vilseleda tyskarna så att de kunde säkerställa den brittiska invasionen av Sicilien.

 

EVERYTHING EVERYWHERE ALL AT ONCE

Premiär 20 maj

En utmattad kinesisk-amerikansk kvinna sveps med i ett galet äventyr, där hon är den enda som kan rädda världen genom att utforska andra världar och genom de liv hon hade kunnat leva.

 

 

BARNVAGNSBIO

Här kan du se de nya filmerna till barnvagnsbion! Klicka på bilden för att boka biljetter.