Nordisk Film har öppnat!

Dekorativ bild

 Vi glada att äntligen kunna välkomna tillbaka våra gäster till en sommar med spännande filmer, goda popcorn och massvis av bioglädje för stora och små. 

Ni är många som tålmodigt har väntat och och längtat efter film på bio. Det har vi också. Nu startar vi upp våra projektorer, fyller på vårt stora godisutbud och värmer upp popcornmaskinen så att allt står redo.

 

Med fem toppmoderna salonger sätter Nordisk Film Bio en helt ny standard för bioupplevelsen med högsta bekvämlighet och bästa ljud och bild – men till samma pris som ett normalt biobesök.

Hos oss kan du även ta filmupplevelsen ännu längre i vår spännande 4DX-salong. Känn vinden i håret och stolar som skakar, hoppar och kränger. Dimma och regn, doft av bränt gummi och snö som faller från taket. Med 19 olika effekter erbjuder 4DX ett helt nytt och unikt sätt att se film på bio. Upplev fartfylld action, spännande skräck och fantasifull familjefilm med alla dina sinnen!

I vår butik kommer det finnas alla snacks som hör till stora bioupplevelser. Alltid nypoppade popcorn, ett stort utbud av färskt lösgodis och många mer spännande godsaker värt ett besök!

Vill du veta mer? Besök vår hemsida här eller följ oss på Facebook och Instagram.