Det är ändå för kallt i fjällen

Dekorativ bild

Det är ändå för kallt i fjällen

Kom in i värmen och upplev sportlovet i Gränbystaden! Här kan du gå på bio, shoppa och fika tillsammans med alla dina vänner! Eller varför inte utmana dem i en sportaktivitet? På Turbo kan du klättra, spela fotboll och basket eller utmana din kompis i ninja warrior. Här nedan listar vi flera härliga upplevelser.

 

TURBO SPORT & ADVENTURE ZONE

Barn och unga är som mest stillasittande på helger och lov. Det vill Turbo ändra på med 4400 kvadratmeter tränings- och sportarena. På Turbo finns trampolinpark, parkour, ninja warrior, klättring, fotboll, basket, hinderbana och mycket mer.

Under sportlovet har Turbo öppet alla dagar 10-19. Du har dessutom 10% rabatt mellan kl 10-12 vid uppvisande av kampanjbild på deras instagram.

 

NORDISK FILM

Biosugen på sportlovet? På Nordisk Film Bio upplever du film på allra bästa sätt – bekvämt tillbakalutad i deras recliners eller med vinden i håret i deras actionspäckade 4DX-salong. Här finns bioupplevelser för alla, från familjevänliga äventyr till gripande drama och spännande action.

Filmer under sportlovet:

 

 

FIKA

I Gränbystaden finns många olika caféer att välja på. Du hittar garanterat något som du är sugen på!

MoeJoeé Juicebar

Vill du ha något gott men även nyttigt? MoeJoe´s juicebar erbjuder många olika sallader i  deras salladsbar samt smörgåsar men de har även flera olika alternativ för den som är sigen på något sött. Välj en av alla deras goda smoothies!

 

 

 

Espresso House

Espresso House erbjuder en personlig upplevelse med premiumkänsla, från baristornas hantverk och vårt Specialty Coffee till ett vänligt välkomnande i en unik och mysig atmosfär.

 

Konditori Fågelsången

I hjärtat av plan 2 så hittar du Konditori Fågelsången, hos dem kan du avnjuta en god kopp kaffe med en godbit till eller avnjuta en lunch i form av härlig varierande husmanskost.

 

Café Ovan Där

Testa att ta rulltrappan mellan Clas Ohlson och Dressman ändå upp, eller hissen till plan 3, du kommer att märka skillnaden. I caféet kan man umgås, läsa en tidning och njuta av utsikten över en kopp rättvisemärkt kaffe med hembakad bulle eller smörgås. Präst Ami Dahlblom finns tillgänglig för enskilda samtal. Säkrast är att komma överens om tiden.

 

Önskar dig ett trevligt sportlov!