Tack för att du håller avstånd

Dekorativ bild

Din säkerhet är vår högsta prioritet. Gränbystaden följer ständigt Folkhälsomyndighetens restriktioner. För att bidra till minskad smittspridning av Covid-19 behöver vi alla visa hänsyn. Vänligen tänk på följande:

 

 

Se våra åtgärder för att du ska känna dig trygg vid ditt besök:

 

Väteperoxid stationer

Vid varje entré till Gränbystaden galleria har vi placerat ut väteperoxid stationer. Här kan du rena dina händer.

Lösningen består av 3% väteperoxid och är 100% biologiskt nedbrytbar. Den är långtidsverkande och eliminerar bakterier och virus. Den fungerar på händer, ytor och sår och innehåller varken alkohol eller klor. Trampa på pedalen för att få väteperoxid i utsträckta händer.

 

Kommunikation

Vi påminner våra besökare om att hålla avstånd på plats i gallerian men även på digitala kanaler inför sitt besök hos oss. Utplacerade dekaler i gallerian finns framförallt vid entréer, hissar, rulltrappor, toaletter och bankomater. Vi spelar även upp ett röstmeddelande 2 gånger i timmen som påminner alla besökare om att hålla avstånd.

 

Städrutiner

För att minska smittspridningen av covid-19 har vi uppdaterat våra städrutiner i gallerians publika ytor. Vi ser till att oftare torka av ytor som har hög användning så som handtag, hissknappar, rulltrappsband, bord mm. Vi rengör våra toaletter flera gånger per dag med ett extra stort fokus på att desinficera med en särskild duschmaskin med väteperoxid som tar död på bakterier.

 

Enkelriktat

Vi har enkelriktad två av våra mest trafikerade galleriastråk. Vänligen håll till höger för att bidra till enklare passering i galleriagången.

 

Ägare, Atrium ljungberg

Gränbystaden ägs och förvaltas av Atrium Ljungberg. Läs med om hur fastighetsägarna förhåller sig till Covid- 19 här.

 

Kontakta oss

Har du frågor är du alltid välkommen att höra av dig till info@granbystaden.se