TACK FÖR ATT DU HÅLLER AVSTÅND

Dekorativ bild

Din säkerhet är vår högsta prioritet. Gränbystaden följer ständigt Folkhälsomyndighetens restriktioner. För att bidra till minskad smittspridning av Covid-19 behöver vi alla visa hänsyn. Vänligen tänk på följande:

 

 

Med anledning av Folkhälsomyndighetens uppdaterade allmänna råd för Uppsala  i samband med Covid-19, har Gränbystaden vidtagit särskilda åtgärder. Din säkerhet är vår högsta prioritet och vi vill att du ska känna dig trygg vid ditt besök hos oss.

 

Se våra åtgärder för att du ska känna dig trygg vid ditt besök:

 

Väteperoxid stationer

Vid varje entré till Gränbystaden galleria har vi placerat ut väteperoxid stationer. Här kan du rena dina händer.

Lösningen består av 3% väteperoxid och är 100% biologiskt nedbrytbar. Den är långtidsverkande och eliminerar bakterier och virus. Den fungerar på händer, ytor och sår och innehåller varken alkohol eller klor. Trampa på pedalen för att få väteperoxid i utsträckta händer.

 

Kommunikation

Vi påminner våra besökare om att hålla avstånd på plats i gallerian men även på digitala kanaler inför sitt besök hos oss. Utplacerade dekaler i gallerian finns framförallt vid entréer, hissar, rulltrappor, toaletter och bankomater. Vi spelar även upp ett röstmeddelande 2 gånger i timmen som påminner alla besökare om att hålla avstånd.

 

Städrutiner

För att minska smittspridningen av covid-19 har vi uppdaterat våra städrutiner i gallerians publika ytor. Vi ser till att oftare torka av ytor som har hög användning så som handtag, hissknappar, rulltrappsband, bord mm. Vi rengör våra toaletter flera gånger per dag med ett extra stort fokus på att desinficera med en särskild duschmaskin med väteperoxid som tar död på bakterier.

 

Planera ditt besök

Folkhälsomyndigheten har den 20 oktober, i samråd med smittskyddsläkaren i region Uppsala, fattat beslut om skärpta allmänna råd i Uppsala län. Beslutet gäller till den 3 november men kan förlängas.

 

För oss är din trygghet viktig och vi följer noga Folkhälsomyndighetens riktlinjer. För att du ska känna dig säker i Gränbystaden vill vi här visa vilka tider under veckan då det är fler respektive färre människor på plats i gallerian. Under fredag eftermiddag och helger är det i regel många som besöker oss. Gränbystadens galleria håller öppet hela veckan 10-20 (dagligvaror 8-22). Vill du handla då det är lite lugnare rekommenderar vi veckans alla dagar före klockan 11 alternativt efter klockan 18, då är det oftast gott om plats i butiker och på parkering. Ett tips är också att nyttja gallerians västra och norra parkeringar då den östra parkeringen snabbast blir välfylld. Vi vill även be dig om att gärna besöka våra butiker en och en. Undvik att gå i ett stort sällskap tack.

Se karta över gallerians besöksflöden här.

Se våra öppettider här.

 

Lekplatsen

Lekplatsen på plan 2 i Gränbystaden galleria hålls stängd tillsvidare i syfte att undvika fysisk kontakt och därmed minimera risken för smittspridning.

 

Ägare, Atrium ljungberg

Gränbystaden ägs och förvaltas av Atrium Ljungberg. Läs med om hur fastighetsägarna förhåller sig till Covid- 19 här.

 

Kontakta oss

Har du frågor är du alltid välkommen att höra av dig till info@granbystaden.se