Dekorativ bild

Äntligen är det dags för Gränbyspringet igen! Häng med på årets kuligaste lopp den 1 juli.

Gränbyspringet är tillbaka i samarbete mellan Gränbystaden, GUSK, Vaksala SK, ICA Kvantum, Actic och Turbo. Årets kuligaste lopp för barn upp till 12 år!

Gränbyspringet är ett lekfullt motionslopp där barn själva kan välja hur långt de vill springa mellan distanserna:

  • 100 m
  • 500 m 
  • 1000 m

Alla är välkomna, oavsett om du deltar i loppet eller hejar på! Alla som deltar är vinnare och får en medalj när de kommer i mål samt smått och gott från Ica Kvantum.

Inför varje lopp leder Actic barnen i uppvärmning. Mellan loppen kan du hänga med Actic och Turbo som har roliga tävlingar och 4H som erbjuder ponnyridning mellan kl. 11-13. 

 

Anmälan

Du kan anmäla dig på plats i gallerian vid Torget mellan 19-22 juni och 26-30 juni kl. 12-18 alla dagar. Då får du nummerlapp och t-shirt direkt i hand. Kom ihåg att ta med detta till loppet. 

Har du anmält dig digitalt kan du antingen hämta ut din t-shirt och nummerlapp på Torget under angivna datum eller på plats vid loppet. 

Det kostar 60 kr att delta i eventet. Alla intäkter går till GUSK och Vaksala SK. 

Anmälan, både digitalt och på plats i gallerian, är nu stängd då vi nått maxkapacitet. Stationen på Torget kommer däremot att hållas öppen för upphämtning av tröja och nummerlapp för dig som redan  är anmäld. Vi är ledsna om du som tänkt att anmäla dig under dagen inte nu fick möjligheten men välkomnar dig åter till nästa år! 

Notera att det kommer att fotograferas under eventet. Genom att anmäla dig godkänner du att du eller ditt barn möjligtvis kommer att vara med på bilder och videos som Gränbystaden kan komma att använda i marknadsföringssyfte. 

 

Var?

Gränbyspringet hålls i Gränbyparken, ca 300m från gallerian. Du hittar skyltning från västra entrén fram till loppet. Klicka på bilden för att få vägvisning på karta. 

 

Schema

10.45 Uppvärmning ledd av Actic inför det första loppet.

11.00 100 m loppet startar.

11.15 Uppvärmning ledd av Actic inför det andra loppet.

11.30 500 m loppet startar.

11.45 Uppvärmning ledd av Actic inför det tredje och sista loppet.

12.00 1000 m loppet startar.

 

Vi ses den 1 juli i Gränbyparken. Varmt välkommen!