Dekorativ bild

Inspirationsföreläsning – Bli din egen hälsoingenjör med Ewa Meurk

Den 9 november mellan kl.17-18 bjuder Akademibokhandeln in till en inspirationsföreläsning med Ewa Meurk uppe hos Konditori Fågelsången! Därefter är det boksignering hos Akademibokhandeln. Välkommen!

Under de senaste åren har vi sett en ström av hälsotrender som ibland verkar vara i konflikt med varandra. Rubriker som "Ät mer fett", "Anpassa din kost efter din blodgrupp", "Minska kolhydrater", "Sluta med kött", "Ät mer kött" och "Socker är cancerframkallande" har dominerat tidningsrubrikerna. Det är lätt att bli förvirrad i denna djungel av råd och dieter, och det är naturligt att undra vad som egentligen är sant.

Svaret är att sanningen om din hälsa är unik och djupt rotad inom dig. Vi är alla biokemiskt olika och för att uppnå vår fulla potential måste vi individualisera vår approach till hälsa.

Har du koll på ditt blodsocker?

Att ha kontroll över ditt fasteblodsocker borde vara en självklarhet, precis som andra dagliga rutiner. Ett högt fasteblodsocker kan indikera att din kropp inte får den energi den behöver för att fungera på topp. Konsekvenserna kan vara trötthet, utmattning och nedsatt koncentrationsförmåga.

Det som är ännu mer oroande är att höga fasteblodsockernivåer är en huvudorsak till ett brett spektrum av moderna livsstilssjukdomar. Dessa inkluderar fetma, typ 2-diabetes, hjärt- och kärlsjukdomar och till och med cancer.

Därför erbjuder vi dig möjligheten att mäta ditt blodsocker innan vår boksignering. Under en spännande timme kommer Ewa Meurk, Hälsoingenjören, att berätta:

  • VAD din kropp behöver när det kommer till näringsämnen för att fungera på topp.
  • VILKA blodvärden som är av största betydelse för att noggrant övervaka för din hälsa.
  • VARFÖR regelbunden blodsockermätning är så avgörande för ditt välmående.
  • HUR du kan skapa en individuell hälsoplan som bygger på fakta, inte gissningar.

Välkommen till en spännande föreläsning som vi hoppas kommer förändra din syn på kost och hälsa för all framtid.

Anmälan

Anmälan sker på:
uppsala.granby@akademibokhandeln.se

Varmt välkommen!

 

Ewa Meurk – Hälsingenjören kombinerar sin tekniska bakgrund som civilingenjör från KTH med en gedigen utbildning inom näringslära och funktionsmedicin. Med en vetenskaplig grund förklarar hon på ett enkelt sätt vad som skapar äkta hälsa och hur hälsa går att mäta. Hennes föreläsningar är fyllda med humor och värme och ger konkreta tips på hur du kan ta makten över din egen hälsa.

Hon arbetar som föreläsare, författare och inspiratör och driver utbildningsbolaget Elitista.