Dekorativ bild

Fram till julafton vill vi dela julglädjen med dig! Över december hittar du flera olika tävlingar, julklappsinsamling, ett jättemysigt vinterland och paketinslagning i gallerian. Välkommen in för att uppleva julen i vår stad!

Vinn din drömdag!

Hur skulle du spendera 10 000 kr i Gränbystaden? Vad är din drömdag? Fyll i formuläret som du hittar vid stationen, hur och med vem du vill dela den med, och få chansen att vinna ett presentkort på 10 000 kr att spendera med en vän! 

📍Sydvästra entrén. 

 

Tomtens brevlåda

Gränbystaden och tomten är nära vänner och i år har vi lovat tomten att hjälpa till att uppfylla barnens önskningar! Vi drar 3 stycken vinnare som får ett presentkort laddat med 1000 kr styck. 

📍Plan 2, utanför Glitter och Twilfit. 

 

Vinterlandet

I år hittar du vårt mysiga vinterland på torget utanför Ica Kvantums blommor. Välkommen in och ladda på med julkänslan när du strosar runt och tittar på fina granar och små söta djur. Här kan du även vila benen vid våra sittplatser och ta bild i tomtens släde! 

Vem bor här?

I vinterlandet bor det massa söta djur, kan du hitta alla? Här kan du vara med och tävla om ett presentkort på 250 kr, vi drar 10 st vinnare! 

📍Torget.

 

Jul i vår stad

Hitta fram till alla våra julstationer i gallerian med hjälp av vår karta nedan! Över december kan du bland annat få dina paket inslagna av våra nissar eller lämna paket till Uppsala Stadsmissions julklappsinsamling. Du hittar all information i vårt kalendarium, klicka på bilden nedan!   

 

Välkommen in i värmen!