Dekorativ bild

På söndag är det återigen dags för Stora Biodagen där landets biografer firar med film för halva priset hela dagen. På Nordisk Film Bio tas firandet ett steg till - i år visar de film för halva priset hela dygnet!

Under natten blir det film i flera genrer, men självklart blir det en hel del rysare för skräckfilmsälskare. Programmet är utformat för att nattgäster ska kunna se flera filmer i följd. På Stora Biodagen visas ett brett urval av filmer under hela dygnet med både aktuella filmer och flera av sommarens största succéer. Dessutom får filmen ”Retribution” med Liam Neeson exklusiv smygpremiär.

Även de yngsta biobesökare får fira Stora Biodagen med extra mycket knattebio med biljetter från 35 kr. Här visas lagom långa filmer med favoriter som Alfons Åberg och Bamse.

4DX Salong

Halva priset gäller även filmer i den populära 4DX salongen där 19 olika effekter som rörelse, vind och vatten förstärker filmupplevelsen ytterligare. 

Nordisk Film Bio i Gränbystaden är en av de två biograferna i Sverige som erbjuder biovisning i 4DX, det är vi stolta över!


Popcornmaskinerna kommer gå varma och all vår duktiga personal kommer ta många tusen steg men det gör vi gärna en dag som denna. Vi ser fram emot att bjuda in hela Uppsala till att uppleva film på allra bäst sätt hos oss i Gränby!

 

Parkering

Vi kommer att hålla parkeringsgaraget öppet under hela natten så att ni kan stå så nära Nordisk Films entré som möjligt. Fri parkering 4h. 


Passa på att njuta av bio i en Sveriges lyxigaste salonger. Varmt välkommen hela natten!