Dekorativ bild

Snart är det dax för utomhusbio igen! I samarbete med Nordisk Film vill vi nu bjuda in dig till utomhusbio i Gränbyparken! Ett mysigt sommarevent för hela familjen

Visningen är i Gränbyparken, Gränbys Hjärta, som ligger cirka 400 meter väster om gallerian. Utomhusbion är gratis. Fram med picknickkorgen så ses vi där! 

Filmer

10 augusti kommer roliga familjefilmen Sune - Uppdrag midsommar att spelas. Sunes familj har planerat att fira midsommar tillsammans med Sunes flickvän Sophie och hennes familj. Men precis innan de åker gör Sophie slut med Sune. Katastrofen är ett faktum! Sune tar nu på sig uppdraget att fixa en så romantisk midsommar som möjligt för att vinna tillbaka henne. För hela familjen. Speltid: 1,5 h.

Se trailer här!

 

11 augusti spelas Ghostbusters: Afterlife. Här får vi se en ensamstående mamma som flyttar med sin två barn till en liten stad i Oklahoma. Kort därpå börjar de förstå att de har en koppling till de ursprungliga Ghostbusters och att barnens morfar har lämnat efter sig ett hemligt arv. Från 11 år. Speltid: 2 h.

Se trailer här!

Allmän info

Visningarna börjar 21.15 båda dagarna och på plats nere i parken kommer Nordisk Film att sälja godis, popcprn och läsk. Gränbystaden kommer även att dela ut sittunderlag. Toaletter kommer att finnas tillgängligt i parken men givetvis även i gallerian. 

Trots att du gärna får ett sittunderlag av oss rekommenderar vi dig att ta med en strandstol eller filt för att sitta så skönt som möjligt! Du är också välkommen att ta med eget snacks eller mat att äta under filmen. Om det tråkigt nog skulle bli dåligt väder kommer vi att spela filmen ändå. Att ha på sig varma kläder och ta med paraply är alltid en bra idé!

Under eventet kommer det att fotas och filmas. Materialet kan komma att användas i marknadsföring med Gränbystaden som avsändare. Genom att delta på eventet godkänner du att du möjligtvis kommer att synas i bild och film. 

Hitta!

Parkeringsplatser finns på den västra sidan av gallerian och därifrån följer du cykelvägen ner i parken där det även kommer att vara skyltat. Buss 1 och 4 stannar vid hållplatsen Gränbystaden och därifrån går du cirka 400 meter in i parken. Det finns flera promenadstråk som leder in i parken. Det går alltså fint att cykla eller gå om du har möjligheten! 

Känner du dig osäker om du hittar? Utgå från den västra entrén till gallerian! Därifrån kommer det att vara skyltat hela vägen fram. 

Välkommen! Hoppas vi ses där!

Visning i parkhusen

I samband med utomhusbion kommer Parkhusen att ha sin visningslokal öppen! Det är öppet mellan 19.30-21.00 vilket gör det perfekt att gå på visning och sedan en kort promenad ner i parken till bion!