Uppleva Gränbystaden Uppsala
Dekorativ bild

Hur högt kan du hoppa?

Besök Turbo och upptäck trampolinparken!

Läs mer

Visste du att vi är grannar med massa djur?

Besök gärna Gränby 4H-Gård och alla djuren.

Läs mer
Dekorativ bild

Upplevelser hos oss

I Gränbystaden finns det något för både stora och små. Spring i benen? Ta ett besök på ett av nordens största aktivitetscenter, Turbo Sport & Adventure Zone. Eller besök vår fina lekplats Lilla Uppsala som du hittar i den norra delen av Gränbystaden. 

Dekorativ bild

En bioupplevelse för alla sinnen

I vår nybyggda biograf i Gränbystadens galleria finns gott om plats för Sveriges största och bästa filmupplevelser. Med ställbara recliners som standard, biodukar från vägg till vägg och Dolby Atmos-ljud i alla salonger har vi satt en helt ny standard för bioupplevelser – utan att det kostar mer än ett vanligt biobesök.

Läs mer
Dekorativ bild

Sport & Adventure Zone

Turbo Sport & Adventure Zone ett sport- och aktivitetscenter som riktar sig till både barn och vuxna. Vi öppnade februari 2016. Vi har trampolinpark, dunkzon, parkourzon, Ninja Warrior-bana, multisportplaner, stuntzon, airtrack, klättringszon och tävlingshinderbanor.

Läs mer
Dekorativ bild

En bra start på året

Hos Actic kan du själv välja mellan att träna fritt i gymmet, ta del av en mängd olika gruppträningar eller ta hjälp av personlig tränare. Starta året rätt genom att bli ditt starkaste jag!

Läs mer