Dekorativ bild

Hur högt kan du hoppa?

Besök Turbo och upptäck trampolinparken!

Läs mer

Visste du att vi är grannar med massa djur?

Besök gärna Gränby 4H-Gård och alla djuren.

Läs mer
Dekorativ bild
Dekorativ bild

Upplevelser hos oss

I Gränbystaden finns det något för både stora och små. Spring i benen? Ta ett besök på ett av nordens största aktivitetscenter, Turbo Sport & Adventure Zone. Eller besök vår fina lekplats Lilla Uppsala som du hittar i den norra delen av Gränbystaden. 

Dekorativ bild

En bioupplevelse för alla sinnen

I vår nybyggda biograf i Gränbystadens galleria finns gott om plats för Sveriges största och bästa filmupplevelser. Med ställbara recliners som standard, biodukar från vägg till vägg och Dolby Atmos-ljud i alla salonger har vi satt en helt ny standard för bioupplevelser – utan att det kostar mer än ett vanligt biobesök.

Läs mer
Dekorativ bild

Sport & Adventure Zone

Turbo Sport & Adventure Zone ett sport- och aktivitetscenter som riktar sig till både barn och vuxna. Vi öppnade februari 2016. Vi har trampolinpark, dunkzon, parkourzon, Ninja Warrior-bana, multisportplaner, stuntzon, airtrack, klättringszon och tävlingshinderbanor.

Läs mer
Dekorativ bild
tävling

Vi vill dela julen med dig

Vi har jul så det räcker åt alla! Utöver att vi firar varje adventssöndag vill vi dela julen genom hela december med dig. Bland annat har vi just nu två tävlingar där du kan vinna presentkort på 250 kr och 1000 kr styck! Vi erbjuder även alla våra besökare att posta Gränbystadens egna julkort där vi bjuder på portot.

Läs mer