PLANERA DITT BESÖK

Dekorativ bild

Folkhälsomyndigheten har den 20 oktober, i samråd med smittskyddsläkaren i region Uppsala, fattat beslut om skärpta allmänna råd i Uppsala län. Beslutet gäller till den 13 december men kan förlängas.  

För oss är din trygghet viktig och vi följer noga Folkhälsomyndighetens riktlinjer. För att du ska känna dig säker i Gränbystaden vill vi här visa vilka tider under veckan då det är fler respektive färre människor på plats i gallerian. Under fredag eftermiddag och helger är det i regel många som besöker oss. Gränbystadens galleria håller öppet hela veckan 10-20 (dagligvaror 8-22). Vill du handla då det är lite lugnare rekommenderar vi veckans alla dagar före klockan 11 alternativt efter klockan 18, då är det oftast gott om plats i butiker och på parkeringen.

 

Dagligvaror har öppet 8-22. Ska du handla mat? Välj gärna att handla på förmiddagar 8-10 eller kvällar 19-22 då det är färre kunder i butiken

 

Ett tips är också att nyttja gallerians västra och norra parkeringar då den östra parkeringen snabbast blir välfylld.

 

 

Vi har personal på plats som agerar för att Folkhälsomyndighetens riktlinjer följs och vi har särskild bevakning under tider då det vanligtvis är mycket besökare på plats.

 

Se våra öppettider här.

 

Läs mer om våra åtgärder i samband med Covid-19 här.

 

Gränbystaden ägs och förvaltas av Atrium Ljungberg. Läs med om hur fastighetsägarna förhåller sig till Covid- 19 här.