Upplev Gränbystaden

Här listar vi alla aktiviteter för hela familjen. Välkommen till Gränbystaden!

Dags att hitta på en rolig aktivitet för hela familjen?

I Gränbystaden finns både biograf, trampolinpark, klättervägg, bowlingbana, inomhusgolf och mycket mer.

 

Nordisk Film

Nordisk Film i Gränbystaden var först i Sverige med att erbjuda kunderna en bioupplevelse med 4DX-salong. Sitt i stolar som rör sig och känn vinden i håret. Med 4DX blir bioupplevelsen ännu verkligare. Nordisk Film erbjuder filmer för hela familjen. Ta varvet förbi deras popcorn och godisavdelning för att säkra ditt snacks.

 

Turbo Sport & Adventure Zoon

Turbo är ett sport- och aktivitetscenter som riktar sig till barn såväl vuxna. Här finns allt från trampolinpark, dunkzon, parkourzon, Ninja Warriorbana, hinderbana, multisportplaner, stuntzon, arirtrack, klättringszon och tävlingshinderbanor. Allt man kan önska sig! Här kan du ha en heldag med familjen, anordna ett barnkalas eller varför inte anmäla dig till en av deras terminskurser som är för både barn och vuxna?

Utmana dig själv och ha roligt samtidigt!

 

Uppsala Indoor Golf

Nu kan du spela golv året om oberoende vilket väder det är. Det finns nämligen innomhusgilf i Gränbystaden. Oavsett vilken golfklubb du tillhör så är du välkommen hit! Boka en av deras 8 golfsimulatorer och hitta din favoritbana bland trackman 4s banor. Välj bland banor från hela världen! Utmana dina kompisar eller träna på dina slag. En perfekt driving range!

 

Bowling på O´Learys

Hos O´Learys kan då både äta gott och titta på stort men även spela bowling, shuffleboard eller biljard. Boka din bana på deras hemsida.

 

Uppsala Dansakademi

Älskar du att dansa? Då har du kommit till rätt ställe! Uppsala Dansakademi kan bli din egna dansskola. Du kan välja mellan 120 olika danskurser både för barn och vuxna. De har allt från klassisk balett, jazz, modernt, hiphop till musikal m.m. Välkommen in i dansens värld! 

 

Klättervägg

Visste du att vi har en klättervägg i Gränbystaden? Kanske perfekt för att öva bouldering? Klätterväggen är uppdelad i tre olika svårighetsgrader så att det passar hela familjen. Klätterväggen är byggd i trä med ordentliga klättergrepp. Du hittar den nedanför gallerians södra entré nära tunneln under Vaksalagatan.

 

Lekplatsen Lilla Uppsala

Lilla Uppsala invigdes 4 juli 2016 i Norra delen av Gränbystaden. Lilla Uppsala är en härlig lekpark som är ett Uppsala i miniatyr. Åk rutschkana från slottet, klättra i Uppsala Domkyrka och åk linbana till Gamla Uppsala högar. I lekplatsen hittar ni också svanparet Fanny och Alexander som länge bodde i Svandammen och såklart en av de ovanliga salamandrarna som bor i Gränbyområdet.

Varmt välkommen!

Vill du istället skapa en upplevelse på hemmaplan så kan vi rekommendera Lekia och Leklust. Kanske är du mer ute efter en matupplevelse? Då har vi massor av restauranger som vi lovar är värt att uppleva. Här hittar du våra restauranger. 

 

Se övrigt utbud av upplevelser.