Dekorativ bild

Letar du efter ett kontor i Gränbystaden?

Vi har flera lediga kontorslokaler att erbjuda dig!

Ja det gör jag!

Är du ute efter ett kontor i city?

Vi har fina kontorslokaler beläget mitt i Uppsala CIty.

Spännande!
Dekorativ bild

Gränbystaden som arbetsplats

I våra nybyggda lokaler sitter ni med ert kontor vägg i vägg med Uppsalas största galleria, nya bostäder, restauranger och Gränbyparkens sport och friluftsliv. En central stad i staden med miljontals besökare varje år.

Själva har vi - naturligtvis helt objektivt - svårt att tänka oss ett bättre framtidsläge i Uppsalas andra stadskärna. Då tänker vi inte bara på att du enkelt tar dig hit med cykel eller buss som går från city var femte minut, utan även på parkeringsmöjligheter, närheten till Arlanda och E4 som snabbt tar dig dit du vill. Hör av dig om du vill veta mer!

Dekorativ bild
Kontor

Kontorets nya roll

Framgångsrika företag trumfar varandra med toppmoderna aktivitetsbaserade kontorsmiljöer som både ser ut och känns som en lyxig lounge på hotell eller ett trendigt café. Frukostbuffé, gym, massagerum, fredags-aw och anställd barista kan ingå. Samtidigt har digitaliseringen gjort att allt fler av oss kan jobba hemifrån eller på distans. En möjlighet till flexibilitet som för väldigt många blev ett tvingande faktum, i och med coronakrisen. Många medarbetare runt om i landet har fått en väldigt tydlig och personlig bild av vad frånvaron av ett kontor innebär.

Spännande!
Dekorativ bild
Kontor

Generation Z - hur ser de på framtidens arbetsplats?

Generation Z är den första generationen som är födda i den digitala världen. Att ständigt ha varit uppkopplade och stimulerade påverkar såklart denna stora generation, men hur? Vad behöver du som arbetsgivare ta ställning till när du rekryterar digitala natives? Vad är viktigt för dem och hur beter de sig?

Vem är generation Z?