Sök och hitta i Gränbystaden

Välkommen till nytänkande snabbmat med tankar från 1100-talet

Sveriges Långsammaste Snabbmat.

Att vi kallar vår mat för fastfood är egentligen ganska konstigt. Det enda som går snabbt i vår process är nämligen hur snabbt vi lagar din mat. För det är snabbt. Nästan allting annat har fått ta mer tid än vad du är van vid på en snabbmatsrestaurang. Det tog över ett år bara att hitta rätt köttleverantör och det blev en bonde som aldrig hade tänkt vara köttleverantör. Till skillnad från de flesta andra, gör vi nämligen som de tidiga bönderna i Östra Aros, vi använder kött från djur som hela sitt liv haft ett annat syfte – mjölkkor. Ett kött som både smakar och känns bättre. Och det är så vi vill ha det här på Jureskogs, det ska både smaka och kännas bättre. De visste vad de gjorde på 1100-talet. 

 

Snabbmat utan skräp

Vi älskar fastfood och speciellt burgare. Vi tror lite naivt att nästan alla gör det. Det är ju enkelt, gott och roligt! Men i vägen för denna självklarhet står en utbredd tro att snabbmat är lika med skräpmat. Och i många fall är det så. Det ska vi ändra på! För varför ska enkelt vara lika med dåligt? Dåligt för dig, för miljön och för djuren? Det är ju helt bakvänt! Det vi tycker bäst om ska också vara bäst och det ska finnas godhet i gott. Det präglar allt vi gör på Jureskogs. I allt från val av leverantörer, personalpolicy, produktutveckling och allmänt hyfs. Vi ska ändra synen på snabbmat, och vi börjar med munnen.

 

Du hittar Jureskogs i Norra Gränbystaden på Takpannegatan.